Posted by : Mantus 17 Aralık 2017 Pazar
Schwarzesmarken


Çevirmen: Shiranui
Düzenleme & Kodlama: Mantus
Türü: Aksiyon, Askeri, Dram, Mecha, Sci-Fi
Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2016


:tanıtım:


Schwarzesmarken, Muv-Luv Alternative serisinin yan öykülerinde birisidir. Ancak serinin genelinin aksine öykü 1983 yılında geçmektedir.
Alman Demokratik Cumhuriyeti Ulusal Halk Ordusu’na (Nationale Volksarmee) bağlı 666. TSF (Taktik Yüzey Avcısı) Bölüğü “Schwarzesmarken”, alışılagelmiş taktiklerden farklı operasyonlar düzenleyen özel bir gruptur. Hedefleri BETA’yı uzun menzil gücünden yoksun bırakmak için Lux ve Magnus Lux türü lazer sınıflarıdır. Emirleri en üst düzey önceliğe sahip olduğundan dolayı onları hedeflerinden en ufak şekilde bile saptırabilecek hiç bir yardım çağrısına cevap vermemeleri 666. Bölük’te normal bir durumdur.
Ancak bir Birleşmiş Milletler TSF takımının destek çağrısının parti komiseri tarafından kabul edilmesinin ardından bölük komutanı Yüzbaşı Irisdina Bernhard ve Teğmen Theodor Eberbach bir Bundeswehr (Federal Ordu) pilotunu kurtarırlar…
666. Bölük TSF olarak MiG-21 Balalayka’ları kullanmaktadır.
Siyah Markalar anlamına gelen Schwarzesmarken, aynı zamanda sıhhiye görevlilerinin kurtulamayacak derece ağır yaralılara verdiği işaret, “ölüm sembolü”dür.


:indir:
1.Bölüm
:mega::gd::vk::okru:

2.Bölüm
:gd::okru:

3.Bölüm
:gd::okru:

4.Bölüm
:gd::okru:

5.Bölüm
:gd::okru:

6.Bölüm
:gd::okru:

7.Bölüm
:gd::okru:

8.Bölüm
:gd::okru:

9.Bölüm
:gd::okru:

10.Bölüm
:gd::pc::okru:

11.Bölüm
:gd::okru:

12.Bölüm
:gd::okru:

Share this Article :

{ 0 yorum... read them below or Comment }